Referenser

Här nedan visar vi upp några av våra befintliga kunder.

Urval

Elbutik

Elbutik.se är din butik för elprodukter och elektronik på nätet. Med ett stort sortiment av elmaterial för både B2C och B2B garanterar vi snabb leverans och god service.

Buttericks Leco

Buttericks Leco är ett av Sveriges äldsta detaljhandelsföretag. Grossistverksamheten säljer roliga artiklar till varuhus, leksaks och presenthandeln.

Securitas Hemlarm

Securitas hemlarm erbjuder många års erfarenhet inom larmtjänster. För att kunna erbjuda bästa möjliga service har Securitas tillgång till en egen larmcentral och väktare.

Milsluker'n

Milsluker'n Sport är specialiserade inom kajak, skidor, cykel och löpning. De har kvalificerad vägledning för att hjälpa kunderna att hitta produkter efter deras behov.

Skånetrafiken

Skånetrafiken är en förvaltning inom Region Skåne och ansvarar för kollektivtrafiken i Skåne. Skånetrafiken har en skräddarsydd lösning med skräddarsydd hosting.

Securitas Home Netherlands

Securitas är den innovativa partnern för säkerhetslösningar och kommer nu till ditt hem med SecuritasHome som garanterar er ett säkert hem.

Hälsa & Skönhet

Viktväktarna

Viktväktarna är ett amerikanskt företag som erbjuder produkter och tjänster som ska underlätta viktminskning.

Kerstin Florian

Kerstin Florian säljer och distribuerar sina egentillverkade hud- och spaprodukter. De håller även kurser om spabehandling i Stockholm.

Makiash

Makiash, ett nytt högkvalitativt kosmetikmärke baserat på modellernas erfarenhet. Makiash är en del av Ellos Group.

Medistore

MediStore säljer sjukvårdsprodukter och medicinteknisk utrustning till privatpersoner, företag och till den svenska sjukvården.

Atletbutiken

Atletbutiken säljer kosttillskott på nätet och i fysisk butik. Produkterna de säljer riktar sig främst till crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness men har också produkter som passar annan typ av träning.

Life Logistics

Life Logistics är en av Nordens största hälsogrossister. Deras kunder får tillgång till ett av Nordens bredaste hälsosortiment inom hälsa, hudvård, sport och träning.

Mode & Accessoarer

Davida

Davida säljer cashmere för dam, herr och baby. De står för tidlös design & kvalitét och deras plagg har uppmärksammats i modetidningar och på tv.

Roaderwear

Roaderwear säljer trendiga kläder, kepsar och stickers. De erbjuder även lag, events, ditt crew eller företag att ta fram merch precis efter era önskemål.

Brobergs

Brobergs grundades 1881 och har sen dess försett Sverige med cigarrer, pipor och andra exklusiva accessoarer som pennor, väskor och plånböcker.

Affordable Luxury

Affordable Luxury köper och säljer begagnade produkter från utvalda lyxmärken, så som Prada, Gucci, Dior och Chanel.

Kalenderkungen

Kalenderkungen erbjuder ett stort utbud av kalendrar och almanackor, välj bland skolkalendrar, sommar till sommar, helårskalendrar och mycket mer.

Kristallrummet

Kristallrummet säljer smycken och ädelstenar i alla former för skönhet, hälsa och andliga värden. De erbjuder även kurser i smyckestillverkning.

Sport & Fritid

Fritid & Vildmark

Fritid & Vildmark är en friluftsbutik i Piteå och på webben. De säljer allt du behöver för fisket, jakten och kläder för att vara i naturen.

Golf Fashion Online

Golf Fashion Online erbjuder ett stort utbud av golfkläder och golfskor för hela familjen från välkända varumärken.

These Go to 11

Hos These Go to 11 hittar man allt som rör gitarrsound! De har ambitionen att hjälpa kunden att hitta sin unika röst och inspiration.

Skräddarsydda lösningar

SL - Storstockholms Lokaltrafik

Åt SL skräddarsydd Nordisk e-handel en beställningsportal för personifierade resekort

Karolinska Institutet

KI's restaurangverksamhet har en skräddarsydd lösning som hanterar bland annat bokning och leverans av mat & dryck samt platsbokning i restaurangerna.

Sveriges begravningsbyråers IT AB

För Bitnet används Nordisk e-handel som en del i flödet för den digitala förmedling av minnesgåvor till Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Hem & trädgård

Elot

Elot säljer elrelaterade produkter, primärt belysning. Alla deras produkter kommer från kända varumärken för att man som kund ska känna sig trygg och säker i sitt köp.

Bygggrossen

ByggGrossen specialiserar sig på byggmaterial och erbjuder hjälp, snabb leverans och bra service till både proffsbyggare och privatpersoner.

Archive 7

Archive Seven säljer affischer, posters och tavelramar online. De erbjuder sina kunder det absolut senaste inom väggdekoration och hjälper dem att inreda sina hem med trendiga och stilrena posters.