Referenser

Här nedan visar vi upp några av våra befintliga kunder.

Urval

Davida

Davida Cashmere är ett framstående och erkänt modeföretag som säljer cashmerekläder. Davida står för kvalité, tidlös design och en ambition att alltid överträffa kunders förväntningar.

Elbutik

Elbutik.se är din butik för elprodukter och elektronik på nätet. Med ett stort sortiment av elmaterial för både B2C och B2B garanterar vi snabb leverans och god service.

Securitas home

SecuritasHome är en del av Securitas Sverige AB vilket innebär en lång erfarenhet av att erbjuda olika väktar- och larmcentralstjänster. De har idag över 5 miljon kunder och 80 miljoner uppkopplade enheter.

Buttericks Leco

Buttericks Leco är ett av Sveriges äldsta detaljhandelsföretag. Grossistverksamheten säljer roliga artiklar till varuhus, leksaks och presenthandeln.

Milsluker'n

Milsluker'n Sport är specialiserade inom kajak, skidor, cykel och löpning. De har kvalificerad vägledning för att hjälpa kunderna att hitta produkter efter deras behov.

Happy branding

Happy Branding hjälper ditt företag att stärka ert varumärke och era kundrelationer genom nytänkande och stilsäker profilering. Happy Branding representerar det nya och för oss finns inga hinder, bara möjligheter.

Hem & trädgård

Elot

Elot säljer elrelaterade produkter, primärt belysning. Alla deras produkter kommer från kända varumärken för att man som kund ska känna sig trygg och säker i sitt köp.

Bygggrossen

ByggGrossen specialiserar sig på byggmaterial och erbjuder hjälp, snabb leverans och bra service till både proffsbyggare och privatpersoner.

Archive 7

Archive Seven säljer affischer, posters och tavelramar online. De erbjuder sina kunder det absolut senaste inom väggdekoration och hjälper dem att inreda sina hem med trendiga och stilrena posters.

Securitas Home Netherlands

Securitas är den innovativa partnern för säkerhetslösningar och kommer nu till ditt hem med SecuritasHome som garanterar er ett säkert hem.

Briscapo

Briscapo har förmedlat kristall och porslin av högsta kvalitet från välkända tillverkare i Europa till butiker och restauranger i hela Sverige sedan 1940-talet. I dag står de för en betydande del av importen av glas och porslin.

Thujaplantor

Idag är Thujaplantor en utav Nordens största leverantörer utav häckväxter och importerar 100- tusentals växter per år.

Hälsa & Skönhet

Nalm Cosmetics

Nalm Cosmetics är ett familjeföretag med rötter från Eritrea och Sverige och deras vision är att smink ska vara till för alla - oavsett hudfärg eller ekonomi. Därför skapade de ett märke som håller hög kvalité till ett bra pris.

Viktväktarna

Viktväktarna är ett amerikanskt företag som erbjuder produkter och tjänster som ska underlätta viktminskning.

Kerstin Florian

Kerstin Florian säljer och distribuerar sina egentillverkade hud- och spaprodukter. De håller även kurser om spabehandling i Stockholm.

Makiash

Makiash, ett nytt högkvalitativt kosmetikmärke baserat på modellernas erfarenhet. Makiash är en del av Ellos Group.

Medistore

MediStore säljer sjukvårdsprodukter och medicinteknisk utrustning till privatpersoner, företag och till den svenska sjukvården.

Atletbutiken

Atletbutiken säljer kosttillskott på nätet och i fysisk butik. Produkterna de säljer riktar sig främst till crossfit, styrkelyft, tyngdlyftning och fitness men har också produkter som passar annan typ av träning.

Mode & Accessoarer

Dahlin By Eberstål

Bakom varumärket Dahlin By Eberstål står det anrika småländska företaget HESTRA 1919 HEAB och de har sedan mer än 100 år designat och tillverkat mode för den självsäkra och medvetne mannen.

Roaderwear

Roaderwear säljer trendiga kläder, kepsar och stickers. De erbjuder även lag, events, ditt crew eller företag att ta fram merch precis efter era önskemål.

Brobergs

Brobergs grundades 1881 och har sen dess försett Sverige med cigarrer, pipor och andra exklusiva accessoarer som pennor, väskor och plånböcker.

Affordable Luxury

Affordable Luxury köper och säljer begagnade produkter från utvalda lyxmärken, så som Prada, Gucci, Dior och Chanel.

Kalenderkungen

Kalenderkungen erbjuder ett stort utbud av kalendrar och almanackor, välj bland skolkalendrar, sommar till sommar, helårskalendrar och mycket mer.

Kristallrummet

Kristallrummet säljer smycken och ädelstenar i alla former för skönhet, hälsa och andliga värden. De erbjuder även kurser i smyckestillverkning.

Sport & Fritid

Fritid & Vildmark

Fritid & Vildmark är en friluftsbutik i Piteå och på webben. De säljer allt du behöver för fisket, jakten och kläder för att vara i naturen.

Golf Fashion Online

Golf Fashion Online erbjuder ett stort utbud av golfkläder och golfskor för hela familjen från välkända varumärken.

These Go to 11

Hos These Go to 11 hittar man allt som rör gitarrsound! De har ambitionen att hjälpa kunden att hitta sin unika röst och inspiration.

Business-to-business

Enelco

Enelco AB säljer elmaterial, de riktar sig enbart mot butiker och installatörer.

Bewishop

Bewishop är en del utav BEWiSynbra Group AB och är en utav de ledande EPS tillverkarna i Europa. De tillverkar och lagerför kompletta lösningar för byggindustrin och byggvaruhus.

Twistshake

Twistshake tillverkar produkter med en innovativ design som inte bara är praktisk, utan som också innebär ett nytt sätt att tilltala både barn och föräldrar.

Life Logistic

Life Logistics är en av Nordens största hälsogrossister. Deras kunder inom hälsofackhandeln får tillgång till ett av Nordens bredaste hälsosortiment inom hälsa, hudvård, sport och träning.

ID Säkerhet

Id säkerhet har fokus på lösningar för att hantera nycklar på ett enkelt och säkert sätt. De har samlat ett stort urval produkter inom området. Med sin kunskap och erfarenhet konsulterar de alla som hanterar nycklar för att minimera risker och för att få till en enkel, säker och effektiv nyckelhantering.

Skräddarsydda lösningar

SL - Storstockholms Lokaltrafik

Åt SL skräddarsydd Nordisk e-handel en beställningsportal för personifierade resekort

Karolinska Institutet

KI's restaurangverksamhet har en skräddarsydd lösning som hanterar bland annat bokning och leverans av mat & dryck samt platsbokning i restaurangerna.

Sveriges begravningsbyråers IT AB

För Bitnet används Nordisk e-handel som en del i flödet för den digitala förmedling av minnesgåvor till Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Skånetrafiken

Skånetrafiken är en förvaltning inom Region Skåne och ansvarar för kollektivtrafiken i Skåne. Skånetrafiken har en skräddarsydd lösning med skräddarsydd hosting.

Lund kommuns fastighets AB

Lunds Kommuns Fastighets AB bildades 1947 och är sedan dess ett helägt kommunalt bolag. Deras huvudsakliga uppgift är att erbjuda lundaborna kvalitativa bostäder till en rimlig kostnad.