Jobba hos oss

Söker du nästa utmaning och vill jobba med andra personer som likt dig brinner för e-handel?

Vi letar alltid efter kollegor som brinner för e-handel och gärna kavlar upp armarna för att leverera produkter och tjänster som förbättrar e-handeln. Vare sig du är i startgroparna av din karriär eller har spetskompetens så finns det en plats för dig om du har höga ambitioner och vill utvecklas med spännande utmaningar inom alla e-handelsområden.

Det vanligaste är att vi söker systemutvecklare, front och backendare, drifttekniker, projektledare eller marknadsföringsspecialister. Vi erbjuder en kreativ miljö där alla har möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt i en entreprenörsdriven kultur. Vi är angelägna att få alla våra medarbetare att växa till sin fulla potential i en platt organisation med öppna, enkla och sunda förhållanden som ger oss engagemang, identitet och stark integritet.

VÅRT MOTTO ÄR: “THE REAL SUCCESS IS GROUP SUCCESS" Är du en framåt och kreativ person som behöver nya utmaningar, tveka inte att skicka in en spontan jobbansökan.

Sök jobb: jobb@evalent.com

Vi söker efter

Supportmedarbetare

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Kommun: Malmö

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
- Helpdesktekniker/Supporttekniker - 1- 2 års erfarenhet

Utbildning
Meriterande
- Gymnasial utbildning inom Data

Kompetenser
Krav
- HTML, programmeringsspråk
- CSS, programmeringsspråk
- JavaScript, programmeringsspråk

Meriterande
- Mjukvaruutveckling
- PHP, programmeringsspråk

Språk
Krav
- Svenska
- Engelska

Om jobbet
eValent Group erbjuder marknadens bredaste portfölj av produkter och tjänster till den nordiska e-handelsbranschen. Vi strävar efter att ständigt vara i framkant gällande ny teknologi för att kunna skapa den bästa miljön för ingenjörerna att utföra ett innovativt och prestigelöst jobb. Idag jobbar eValent med e-handelsplattformarna Nordisk E-Handel och Magento. Vi sitter i nya fräscha lokaler mitt på Gustav Adolfs Torg i Malmö.

Vi har en lättsam arbetsplats, roligt på jobb och högt till tak. Det vi söker hos en ny kollega är att den personen är en vinnare precis som vi. Hårt jobb och engagemang uppskattas lika mycket som det belönas av oss.

eValent Group står bakom e-handelsplattformen "Nordisk e-handel" (nordiskehandel.se)

Läs mer om oss på www.evalent.se eller nordiskehandel.se

Vi letar nu efter en självgående och noggrann person som finner en stor passion i att medverka i den dagliga supporten, felsökning och förbättringsarbete.

Din profil:
- Vi letar efter en person som trivs i att arbeta i en föränderlig vardag. I stressade situationer ska du kunna tänka utanför ramarna och ha en god problemlösningsförmåga, då det oftast måste gå väldigt fort när något ska justeras.

  • Erfarenhet inom teknisk support/helpdesk från tidigare roller väger mycket tungt.

  • Ett krav är att du har erfarenhet inom HTML, CSS och Javascript för att ha full förståelse för våra kunders utmaningar och behov när de ringer eller mailar in. Du kommer i första hand jobba med support via telefon och mail till våra drygt 700 kunder på Nordisk E-Handelplattformen.

  • Personlighet och IT-erfarenhet väger högt. Du kanske inte har jobbat i denna rollen tidigare utan har erfarenhet av HTML, CSS och Javascript på hobbynivå och gjort projekt själv under skoltiden eller liknande. Då är det högst intressant att ansöka till tjänsten.

  • Du talar och skriver flytande Svenska.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som Supportmedarbetare, kommer du jobba i ett team med tre andra engagerade kollegor, så du måste kunna jobba i grupp samt vara flexibel för samarbete. Du kommer vara bryggan mellan de inkommande samtalen/mail från våra kunder och projekt/utvecklingsteamet. Tillsammans med projektledare och kollegor inom back-end & front-end kommer samarbetet vara en väldigt viktig del när det kommer till förbättringsarbete och vidareutveckling i form av den expertis från den dagliga supporten som du kommer att besitta.

  • Går du in och skapar en testbutik på Nordiskehandel.se så har du kommit en bit på vägen och ser vad det handlar om.

Sök jobbet på jobb@evalent.com


Vi hörs!