June 18, 2020

eValent Group är stolt ”vänföretag” till Stadmissionen

Vi på eValent Group vill med våra tjänster och vår expertis hjälpa alla att lyckas med e-handel. Vi är extra måna om att ställa upp och hjälpa dem som arbetar med att hjälpa andra.
Därför kan vi nu med stolthet berätta att vi blivit ”vänföretag” med Stockholms Stadsmission och med en butik baserad på Nordisk E-handel kunnat göra att deras mode- och designmärke "Remake Stockholm" är tillgängligt även online!

Remake Stockholm drivs som ett icke vinstdrivande socialt företag med arbetsintegration som mål. Produktion och design sker i den egna ateljé i Farsta Strand med material som kommer från gåvor som skänkts till Stockholms Stadsmission.

”Vi är glada och stolta att nu få lansera vår efterlängtade webshop som vi utvecklat tillsammans med Nordisk e-handel. Genom att erbjuda ytterligare en försäljningskanal som komplement till våra shop in shops hoppas vi kunna nå kunder utanför Stockholm som inte har möjlighet att besöka våra secondhand-butiker på Södermalm” säger Ann-Sofie Kahl, verksamhetsområdeschef för Remake i en kommentar till modetidningen Habit.se

"Vi på eValent Group ser det som en naturlig del att hjälpa våra kunder och organisationer runt omkring när möjligheten ges. Speciellt i dessa tuffare tider. Remake är ett utmärkt exempel på en organisation som vi gärna ger vår hand till när tillfället gavs.
Att hjälpa någon som hjälper andra ger oss styrka och motivation."

Jonas Kjellander, VD, eValent Group

Besök Remake Stockholms butik!