February 28, 2020

Officiell sponsor till FC Rosengård

FC Rosengård är en fotbollsförening från stadsdelen Rosengård i Malmö, Skåne. Hemmaarena är Malmö IP och föreningen bildades den 4 september 1917. Föreningen har även uppmärksammats i media för sin omfattande sociala verksamhet i form av olika arbetsmarknadsprojekt och ungdomsprojekt. Klubben har ungefär 800 medlemmar varav nära 450 är aktiva. Bland kända spelare som förknippas med FC Rosengård är Zlatan Ibrahimović, Yksel Osmanovski och Labinot Harbuzi. 2019 vann FC Rosengård damallsvenskan med spelare såsom Caroline Seger, Nathalie Björn och Hanna Bennison.

eValent Group har i flera år försett FC Rosengård med en e-handel för deras merchandise. Inför den stundande säsongen 2020-2021 kan vi nu stolt även kalla oss officiell sponsor till FC Rosengård.